Cautare

620 de rezultate pentru "fundatia smurd" (2.68 secunde)
Fundatia World Vision deruleaza un proiect prin care somerii din Oltenia se vor califica in meseria de tesator si vor beneficia de consiliere pentru initierea unei afaceri si desfacerea produselor Fundatia World Vision (WV) Romania a lansat ieri, la Craiova, proiectul cu titlul "Atelierul de mestesuguri", prin care somerii dintr-un grup tinta de 260 de persoane din mediul rural vor beneficia de pregatire si consultanta pentru dezvoltarea mestesugurilor traditionale.
De ce ati hotarat sa va implicati in Fundatia Orange? ... educatie, cultura, sanatate, care sunt cei trei piloni pe care ii sprijina Fundatia Orange.
Fundatia Orange include in strategia sa de integrare sociala a persoanelor defavorizate un nou domeniu - educatia digitala pentru elevi din zone rurale.
Euromelanoma si Fundatia pentru Cercetarea Melanomului) - Jumatate dintre pacienti intarzie inceperea tratamentului cu 3 pana la 6 luni de la momentul aparitiei primelor semne (Cancerul de piele FAQ:
Primaria Municipiului Bucuresti, PROEDUS â€" Centrul de Proiecte EducaÈ›ionale si Sportive pentru Copii si Tineret, Ministerul Tineretului si Sportului, Federatia Romana de Atletism, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Ministerul de Interne, SMURD, AIMS, Waze, Pro Motion.it ONG-uri prezente la Semimaratonul Bucuresti:
1989 - 2009 - Viziune si Perspective dupa 20 de ani de Tranzitie", organizata la Bucuresti de Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena. ... "Felicit Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena pentru organizarea acestei conferinte. ... Aceasta valenta i-a conferit-o si Fundatia ERSTE.
Eu pe acesti oameni am dorit sa-i aduc in atentia publicului in USA - la Los Angeles, am dorit sa aducem multa bucurie in suflet, impreuna cu echipa de organizarea - Fundatia Eastern Orthodox Heritage, Fundatia Bread OF Life Ministry, ambele fundatii fiind conduse de preoti renumiti care au ajutat multi romani in USA.
"Treptat, ne intoarcem acasa pentru a pune umarul la constructia Romaniei in care toti romanii de peste hotare sa poata reveni si sa isi poata creste, cu incredere, copiii si nepotii [...] Initial bratul de impact social al Ligii, Fundatia C.A.E.S.A.R. ... Fundatia CAESAR.
- am avut o singura discutie pe tema acelor bani cu Dl Dan Sultanescu, la momentul in care a fost publicat in presa faptul ca Fundatia sa foloseste bani din fonduri europene pentru vizita lui Tony Blair - Dan Sultanescu m-a asigurat ca nu au fost nici bani europeni, nici bani publici, ci doar donatii private ceea ce a si transmis oficial intr-o declaratie catre presa;
Deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu a cerut ieri demisia presedintelui Agentiei Nationale pentru Tineret, Karoly Borbely, pe motiv ca acesta nu ar cunoaste cu ce se ocupa ANT si face "confuzii foarte grave" intre Fundatia Nationala de Tineret si un ONG cu aceeasi denumire.
Trebuie sa cunoasca opinia publica de unde au venit acesti bani, care este legatura dintre Fundatia 'Ion Balan' si PD.
Cele sase organizatii semnatare ale protestului sunt Fundatia Romana pentru Democratie, Solidaritatea Universitara, Institutul pentru Cooperare Regionala si Prevenirea Conflictelor, Fundatia Ecomondia, Asociatia pentru Educatie Cetateneasca si Fundatia pentru Progres.
La Sala I.L.Caragiale a Hotelului Majestic din Capitala a avut loc vineri o prima dezbatere din cadrul unui proiect demarat de Institutul Ovidiu Sincai si Fundatia Friedrich Ebert privind revigorarea stangii romanesti.
Siteul www.pdlsenat.ro informeaza ca ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, si-a lansat, miercuri seara, la Ateneul Roman, Fundatia Crestin-Democrata. Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, si-a lansat, miercuri seara, la Ateneul Roman, Fundatia Crestin-Democrata, in prezenta liderilor PDL, partid in care s-a inscris recent.
Timp de doua zile, organizatorii, Consiliul Local al IMM, Primaria Oradea, Fondul de Dezvoltare a Euroregiunii Carpatice - Fundatia Carpatica, Asociatia pentru Relatii Comunitare s.a., ii invita pe oradeni sa fie alaturi de reprezentanti ai companiilor oradene, pentru a vedea cum doriti sa arate programele comunitare ale societatilor implicate.
Saptamana ecologica Dolj 2006 va fi marcata de o serie de evenimente in care s-au implicat, pe langa reprezentantii ARPM Craiova si APM Dolj, Fundatia Actiunea Ecologica Romana (AER) si o serie de unitati de invatamant (licee si gradinite).
Lucrez la Fundatia Wikimedia pentru ca toata fiinta mea imi spune ca este ceea ce ar trebui sa fac. ... Poate nu stiti asta, dar Fundatia Wikimedia opereaza cu o echipa foarte restransa. ... Multumesc, Brandon Harris Programator, Fundatia Wikimedia
Evenimentul a facut parte dintr-o serie de manifestari artistice, la care a participat si Fundatia GOLESCU, care a inceput cu vernisajul Salonului National "Mihai Eminescu", pe 9 ianuarie 2013 la Palatul Parlamentului, Sala de expozitii "C-tin Brancusi".
Concursul "Remember Enescu", un eveniment organitade Fundatia Culturala "Remember Enescu", sub directoratul celui mai cunoscut si mai apreciat violonist al momentului - Alexandru Tomescu. ... Fundatia Culturala "Remember Enescu". ... Primaria orasului Sinaia, Institutul Cultural Roman, SoNoRo, Fundatia I Palpiti.
Celebrul tenor ce va sustine in iarna un concert la Bucuresti celebreaza zilele acestea 25 de ani de la infiintarea fundatiei sale - "Fundatia Internationala Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei"!
google-analytics.com